Langeweg 27, Breskens, Pays-Bas
info@zefranco.com
00-31 (0)6 17 13 69 70

Marketing en Promotie


Export en Import

In al uw export- en importwensen voor Franstalige markten staan we u graag bij. Welk product of welke dienst u ook wilt verkopen of inkopen, wij gaan graag met u in gesprek. Voor het vinden van (meer) afnemers of leveranciers brengen we uw kansen in kaart. Naar gelang uw behoefte maken we een compacte marktscan of gedetailleerd exportplan met concrete adviezen. Daarna stappen we samen letterlijk de taalgrens over en introduceren uw bedrijf op de Franse markt.

Bedrijf oprichten in Frankrijk
U zou graag een bedrijfspand huren of een bedrijf oprichten in Frankrijk, maar waar te beginnen? Gewoon bij het begin natuurlijk; Met een vrijblijvend gesprek met ons! Het liefst houden we het niet alleen bij het uitleggen van de mogelijkheden. Het liefst voeren we uw plannen ook uit op de punten, waar u zelf weinig zin of tijd voor heeft. Bijvoorbeeld het zoeken naar een geschikt bedrijfspand en het administratieve voortraject, zoals het samenstellen van het oprichtingsdossier (statuten, Franse bankrekening etc.) en de inschrijving bij de Franse instanties (Belastingdienst, Chambre de Commerce etc.)

Tolken op locatie
Tijdens een zakenreis of beursbezoek in Frankrijk kunnen wij u ook begeleiden als tolk. Heeft u een dringend communicatieprobleem, waarbij u de Franse taal nodig heeft? Eerst even ons nummer intoetsen kan dan wel eens helpen!

Bedrijfspresentatie in PDF
Verdubbel uw kans op succes bij het leggen van nieuwe, Franstalige contacten en laat ons een pakkende presentatie van uw bedrijf maken in PDF-formaat. In het Frans bien sûr! Bijzonder handig om deze per email te kunnen versturen en zo een professionele, eerste indruk te maken bij potentiële relaties.